Stem op Besparen met de Buren voor de Accenture Innovation Award 2013

De Accenture Innovation Awards is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve producten, diensten of concepten in Nederland. Concepten kunnen meedoen als ze een uitzonderlijke prestatie leveren op het gebied van innovatie en duurzaamheid. We zijn er trots op dat Besparen met de Buren van ASW en Twinstone is genomineerd. Breng hier jouw stem uit voor Besparen met de Buren!

 

Wat is Besparen met de Buren

Door Besparen met de Buren besparen bewoners veel energie. Dat is goed voor een beter milieu en voor de portemonnee van de deelnemers. Die energiebesparing komt tot stand door kleine aanpassingen in het huis en door gedragsverandering. Stap voor stap wordt de bewoners in een buurt gezamenlijk betrokken bij een meer duurzame levenstijl. Daardoor heeft besparen met de buren een blijvend effect op het energieverbruik van de deelnemers. Bovendien zorgt het project voor bewustwording rondom energiebesparing en duurzaamheid in buurten waar dit niet vanzelfsprekend is. Het project is ondermeer uitgevoerd in de Van der Pek buurt in Amsterdam Noord en loopt op dit moment in Amsterdam Nieuw West.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrBuffer this pageEmail this to someone