Bespaarspreekuur voor bewoners Vogelbuurt IJplein van start

Op 25 januari werd de training tot bespaarcoach IJplein/Vogelbuurt feestelijk afgesloten. In het kader van het project Besparen met de buren IJplein/Vogelbuurt reikte portefeuillehouder Kees Diepeveen certificaten uit aan acht speciaal opgeleide bespaarcoaches, zij gaan met ingang van 5 februari spreekuur houden voor bewoners in de buurt.

5 februari start het BespaarSpreekuur van Besparen met de Buren Vogelbuurt/IJplein in de Buurtkamer Koekkoeksplein 22. Het spreekuur vindt iedere woensdag en zaterdag plaats van 13:00 tot 15:00 uur. U kunt op het BespaarSpreekuur terecht met vragen over uw energieverbruik. Als bewoner van de Vogelbuurt en IJpleinbuurt kunt u daar tips krijgen, een gratis box met bespaarproducten ontvangen èn u aanmelden voor het aanbrengen van tochtstrippen radiatorfolie, een brievenbusborstel en/of deurdorpel door getrainde vrijwilligers uit uw buurt.

Zie Facebook voor foto's van de feestelijke diploma uitreiking en energie quiz tijdens de Wintermarkt.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrBuffer this pageEmail this to someone